Sosyal Medya Hesaplarımız:

Fethiye mah. Sanayi cad. No:263/A Cornerplus İş Merkezi Kat 3, 16140 Nilüfer/Bursa

0 (224) 322 07 97
0 (532) 202 07 97

info@hmyapimekanik.com
muhasebe@hmyapimekanik.com

Kombi seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar.

Bireysel ısıtma olarak kombiler kullanıcılara büyük avantajlar sağlamaktadır. Kullanıldığı kadar yakıt (doğalgaz) ödenmesini sağlar. Hem ısıtma hem sıcak su ihtiyacını karşılaması sebebiyle ilave bir cihaz ( şofben , boyler , termosifon , güneş enerjisi vb. ) ihtiyacına gerek duymazsınız.

  • Kombi seçerken kombinin kalorisi kadar ;  radyatörler , tesisatın kalitesi , konutun metrekaresi , bulunduğu kat ve izolasyonu da büyük önem taşır. Tüm bu kriterlere uygun kapasitede kombi seçmek için konusunda uzman firmalardan yardım almalısınız.
  • Kombinin markasını seçerken , bütçenize uyan modeller için internetteki kullanıcı yorumlarından yardım alabilirsiniz.
  • İnternetten satışa sunulan spot kombiler her ne kadar ucuz gibi gözükse de , hem garanti hem kargo taşıma riskleri yönünden size ileride daha pahalı sonuçlar doğurabilir. Kombinizin garantili olmasına dikkat edip yerel firmalardan satın almanız sizin yararınıza olacaktır. Montajını da kendileri yapacağı için üzerinizden birçok riski atmış olacaksınız.
  • Kombinin montajı yapıldıktan sonra yetkili servisi arayıp cihazı devreye ve garantiye almalarını talep ediniz. Servis gelmeden kendiniz cihazınızı kesinlikle çalıştırmayınız.
  • Satın aldığınız kombilerin içinde gaz bağlantı fleksi ve kombi alt bağlantı montaj seti çıkmamaktadır. İlave olarak talep etmelisiniz.
  • Kombiniz dış mekanda olacaksa ilave olarak kombi dolabı da almanız gerekecektir.
  • Kombinizin bacası için ilave baca gerekir ise orijinal olmasına dikkat ediniz.
  • Kombinizi seçerken tam yoğuşmalı kombi olmasına dikkat ediniz.

Etiketler :

Bunu Paylaş :

Bir yanıt yazın

Herhangi bir sorunuz mu var?

Danışmak istediğiniz herhangi bir konuda aşağıdaki iletişim bilgilerimizden veya iletişim sayfasındaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.